Τρίτη, 6 Μαρτίου 2012

Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο!!!

Προπηλάκισαν τον Παπανδρέου στο γυμναστήριο!!!

Το πάθος του με την γυμναστική πλήρωσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τρώγοντας κυριολεκτικά μπουκάλια νερού πάνω του από αγανακτισμένους πολίτες που ήξεραν ότι γυμνάζεται σε γνωστό γυμναστήριο της Ν. Ερυθραίας και τον συνάντησαν εκεί.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews, το συμβάν έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου τελείωνε την γυμναστική του.

Ήταν γνωστό ότι πήγαινε σε αυτόν το τον χώρο για να κάνει γυμναστική στα νεόφερτα στην Ελλάδα TRX μηχανήματα με λάστιχα .

Αυτό δεν έμεινε κρυφό αφού πολλοί από τους πελάτες του συγκεκριμένου γυμναστηρίου τον έβλεπαν να πηγαινοέρχεται και να μην χάνει καμία ώρα από την γυμναστική του . Το κλίμα ήταν βαρύ και αφιλόξενο πια για τον πρώην πρωθυπουργό και αφού ο ίδιος δεν ήθελε να θυσιάσει την γυμναστική του αποφάσισε να αρχίσει την προπόνησή του στο σπίτι του .

Ο γυμναστής του λοιπόν πηγαίνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα στο σπίτι του Γιώργου Παπανδρέου για να τον γυμνάζει και πληρώνεται με 2.500 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...